banner

Exklusivt Levnadssätt

Trendiga läderaccessoarer vilka lämpar sig idealt för att lägga till textur & karaktär till din interiör.

LUCRIN Geneva presenterar en sublim kollektion av inredningsaccessoarer i premiumläder, vilka lämpar sig för alla typer av utrymmen, från överdriven storhet, till mer elegant modernism. Vårt gedigna sortiment av handgjorda läderprodukter kan anpassas efter egen bevåg i form av härliga pastell- vidare till rödbruna härliga färger som ett led i att lägga till mer elegans och djup till alla interiörer. Säkerställ att din inredningsestetik förblir orörd, samtidigt som du lägger till en elegant touch av läder i kombination med den perfekta personliga inredningen för just dig!

Välordnade Brickor

Våra exklusiva, eleganta och perfekt utformade brickor har specifikt tagits fram för att tillgodose de mest kräsna. Designade med fokus på LUCRIN:s traditionella estetik så kommer våra prydliga brickor i premiumläder att göra det möjligt att både organisera och ta fram stilen i alla dina rum så som du önskar.

Avfallskorgar

Våra avfallskorgar produceras för hand utav våra skickligaste hantverkare i kombination med det mest exklusiva materialet som återfinns på marknaden. Vi erbjuder ett gediget utbud av modeller där allt i från funktionella och eleganta papperskorgar återfinns vidare till mer rymliga och exceptionella modeller, för att tillfredsställa även de mest eleganta interiörerna. Oavsett om det handlar om vardagsrummet, kontoret eller andra utrymmen så kan du få avnjuta en elegant och exklusiv alternativ till de mer tråkiga traditionella avfallskorgarna.

Underlägg

Du har kombinerat en fulländad drink och behöver nu något som framhäver det hela på ett exceptionellt sätt. Våra eleganta och exklusiva underlägg i premiumläder kan anpassas i både djärva- och pastellfärgade nyanser i kombination med sofistikerade gravyrer för att på så sätt lägga till mer elegans till dina cocktails och sammankomster.

Tidningshållare och Bokstöd

Ett virtuost utbud av exklusiva läderprodukter är den rätta beskrivningen för Lucrins magnifika linje av förvaringskorgar och magasin rack. Vi har gjort vårt yttersta för att återuppliva de klassiska silhuetterna av korgar med läderklädsel kombinerat med trendiga färger för att på så sätt skapa moderna men även eleganta förvaringsalternativ.

Näsdukshållare

Våra skickliga hantverkare använder sig av deras skicklighet i kombination med modern innovation för att just du ska kunna erbjuda en tidlös skönhet till just din heminredning för många år framöver. Dessa typiskt eleganta och tidlösa accessoarer designs med både funktionalitet och stil i åtanke.

Förvaringslådor

LUCRIN Geneva's presenterar en kollektion av exklusiva och eleganta förvaringslådor, tillverkade av de skickligaste och mest kräsna hantverkarna. Förvara alla dina värdefulla ägodelar i dessa fantastiska accessoarer vilka elegant placeras på skrivbordet och konsoler. En härlig palett av färger finns tillgänglig för att anpassa just din förvaringslåda.

Serveringsbrickor

Kanalisera din passion när det kommer till organisation med LUCRIN:s läderbrickor vilka kombinerar väl genomtänkt design med ett förstklassigt hantverk. Deras moderna elegans erbjuder en hg elegans till alla former av evenemang och utrymmen.

Fotoalbum

Har du ett virtuellt hav av digitala bilder liggandes på en eller flera av dina enheter? Om så, då har Lucrin den perfekta lösningen för att ordna upp det hela! Våra fotoramar och album i premiumläder har producerats med minutiös skicklighet för alla de som föredrar den traditionella aspekten, snarare än den tekniska. Fyll dessa med dina mest värdefulla minnen och avnjut timmar av nostalgisk underhållning under många år framöver.

Serviser

Lucrin erbjuder en rad utvalda accessoarer i exklusivt läder vilka i sig kommer utveckla karaktären i takt med tiden samt förbli hårda genom att exponeras för värme inklusive ett frekvent slitage. Alla våra produkter tillverkas för hand i marknadens finaste läder och har skapats för att hålla i många år! En investering för livet helt enkelt! Lägg till en extra lager och dimension till matbordet med våra exklusiva accessoarer för en mer holistisk och estetisk upplevelse.

Garderob

Vi vägrar att försumma en annan viktig aspekt, nämligen din garderob. Vi har designat accessoarerna för att inducera organisation i din garderob och den dagliga utstyrseln med slipshållare, skohorn och galgar, bland annat. Upptäck våra exklusiva Lucrin skapelser där våra armband och bälten specifikt utformas för att erbjuda mer elegans till din dagliga utstyrsel. Alla våra accessoarer har skapats för att vara enkla att ta med sig när du befinner dig på resande fot.

Spel

De bästa ögonblicken i livet tillbringas oftast hemma med våra nära och kära. Lucrin har skapat en rad spel i premiumläder vilka alla hjälper dig att skapa minnesvärda minnen. Ta dig tid att bläddra bland alla våra mest populära spel - backgammon, kortspel och dominobrickor och gör dig redo för framtida oförglömliga spelkvällar.

Fotoramar

LUCRIN:s klassiska ramar kombinerar det exklusiva lädret och enkelheten i designen genom att säkerställa att objektet hos bilden ej överväldigas. Dessa charmiga ramar erbjuder ett elegant alternativ när du önskar föreviga speciella tillstånd så som förlovningar och födelsedagar.