Lädertillbehör till kontoret

En fin och elegant arbetsyta

Upptäck det bredaste utbudet av kontors tillbehör i läder som finns tillgängliga på webben idag.Förutom deras varierande funktioner, inger dessa produkter en touch av elegans och klass till din arbetsyta. Det är svårt att hitta någon annan plats där man erbjuder produkter tillverkade av marknadens bästa och äkta läder. Se mer

Arrangering, mappar, bindemedel, pappersbrickor och resten av Lucrins katalog är svåra att hitta någon annanstans. Se mindre

Vårt finaste skrivbords-set med läder i krokodilstil
Business portfolio
Skrivbordspad
Allt i detaljerna

LUCRIN Genèves skrivbordsuppsättningar i läder är den typ av detaljer som kan göra ditt liv både enklare och lättare. Ett stort antal modeller finns tillgängliga för att lägga till en blandning av funktionell elegans och estetisk glädje till din nuvarande arbetsyta. Höj dit komfort och njut av varje dag med dessa anpassningsbara skrivbordstillbehör.

Musmatta
En subtil statussymbol

LUCRIN Genevas exklusiva musmattor i premiumläder är en nödvändighet för alla de som jobbar långa arbetsdagar. Dessa utgör en staplingsbar vara bland chefer där dess ergonomiska och stilrena utformning kompletterar din mahogny skrivbord med bravur. Dess platta och vackra yta i kombination med rätt dyna gör den till en perfekt kombination av lyx och praktiskhet.

Brickor
Enkel lösning för dina nycklar, lösa mynt och din telefon så du alltid vet var dina saker finns.

Our valet trays are 100% leather-made, be it the exterior or the interior sidVåra behållare är gjorda av 100% läder, både när det gäller insidan och utsidan. Anpassa dina i läder i krokodilstil, getläder eller ett från vår Duo Collection, knottrigt eller jämnt läder. Valet är ditt.

Förvaringslåda
Utom synhåll, ur sinnet

Vår samling av exklusiva förvaringslådor i läder har producerats speciellt för att hjälpa dig att rensa din arbetsyta. Säkerställ att en massa pappersarbete ej upptar din dyrbara skrivbordsyta genom att dölja dessa med stil. Dessa eleganta förvaringslådor är helt anpassningsbara och kommer att smälta in sömlöst med resten av din arbetsmiljö.

Penna tillbehör
För författaren i dig

Oavsett om du är en ivrig författare eller har en brinnande passion för handstil så har LUCRIN den perfekta kollektionen av handgjorda läderprodukter för att fånga skickligheten hos dina exklusiva skrivinstrument. Välj och anpassa din pennask, fodral, hållare och brickor för att göra dem helt unika.

Lyxig penna och penna
Skrivinstrument utformade för att fånga dina tankar

Med LUCRIN Genevas exekutiva penna och den mekaniska penna så kommer du med enkelhet fylla sida efter sida. Dess bedårande elegans i kombination med den exklusiva utseendet kommer denna vacka accessoar att lämpa sig perfekt för alla dina speciella evenemang och prestationer. Välj till mogoram till både pennan och fodralet med ett personligt datum eller initialer.

Papperskorg
För dig som älskar elegans & design

LUCRIN Geneva har skapat en kollektion av eleganta och strömlinjeformade pappersfack i premiumläder som ett led i att hjälpa dig polera upp ditt skrivbord. Dessa exklusiva pappersfack från LUCRIN kan med enkelhet anpassas i en bred palett med nyanser samtidigt som den utgör ett enastående förvaringstillbehör för lagring av pappersarbete och korrespondens för enkel åtkomst.

Portföljer
An embodiment of modernity & tradition

Våra flexibla och kompakta portföljer i läder är en given klassiker bland proffs som är utformade för att du ska kunna passa det viktigaste på ett ställe. Våra premiumbaserade mappar och ringpärmar finns i storlekarna A4, A5 och A6, inklusive olika stängningsalternativ i form av blixtlås, tryckknappsfäste eller rem.

Anteckningsblock
En hyllning till dig och dina äventyr

En adekvat läderanteckningsbok är mer än bara elfenbenssidor. Den personifierar användaren i fråga genom att framhäva individens personliga aspekter. LUCRIN presenterar en samling tidlösa, portabla och sofistikerade anteckningsblock där du får möjligheten att notera alla de höjdpunkter men även motgångar som du råkar ut för i ditt liv. Gör ditt anteckningsblock mer personlig genom att gravera in dina initialer för att skapa den perfekta följeslagaren för just dig.

Almanacka & Dagbok
Förpliktiga dig själv till dina planer på papper

Det finns inget som penna och papper när det kommer till att hålla dig själv organiserad. LUCRIN Geneva presenterar en kollektion av almanackor för alla dem som hatar att fumla omkring med sin digitala Google Kalender. Veckovisa och månatliga översikter kombineras med gott om utrymme för att få ner dina mål, saker du måste gör inklusive datum finns alla tillgängliga för att du ska kunna fullfölja dina planer.

Dokumenthållare
Sammandrag av mjuk förfining

Vår kollektion av lätta och funktionella läderfodral gör att du kan förvara dina fundamentala arbetsverktyg utan att äventyra dina ansträngningar att klä ut sig. Den har byggts för att hålla länge och tar dig enkelt från dina möten i styrelserummet till baren samtidigt som den inger respekt och förmedlar självförtroende.