banner

Kontorsaccessoarer i Läder

Anpassade skrivbordsarrangerare och kontorsaccessoarer

LUCRIN erbjuder en kollektion av exklusiva läderaccessoarer, handgjorda i fullkornsläder för både ditt arbete och kontor. Förbli redo för dina jobbutmaningar med våra läderportföljer, anteckningsböcker, skrivinstrument och dagböcker vilka sömlöst passar din professionella klädsel. Designa en snygg arbetsplats med exklusiva skrivbordsarrangörer i form av skrivbordskuddar i läder, pennbrickor, pappersbrickor och förvaringslådor. Skräddarsydda accessoarer så som underlägg, läderkorgar och mjukpappershållare fungerar som funktionella och fashionabla element. Anpassa dina accessoarer i det läder och den färg som du väljer tillsammans med eleganta monogram!

Skrivbordskuddar och set

Organisera din arbetsyta med anpassningsbara skrivbordskuddar i läder eller uppsättningar för att skapa ett strömlinjeformat och funktionellt utrymme för arbete. Ett sortiment av läderaccessoarer utgör våra skrivbordsset och erbjuder olika modeller som du kan välja mellan.

Läderportföljer

Våra dokumenthållare är eleganta och kompakta och är en affärsklassiker designad för att hålla allt du behöver för arbetet på ett ställe. Våra premiumläderfolios och ringpärmar finns i storlekarna A4, A5 och A6 och olika stängningsalternativ

Agendor och Almanackor i Läder

LUCRIN Geneva erbjuder en gedigen kollektion av läderagendor och dagböcker för alla som gillar att planera. Dessa finns att beställa i olika storlekar och modeller för att passa ihop med både dina professionella och personliga behov.

Skrivbordsorganiserare och Korgar

Rensa din arbetsplats med anpassningsbara förvaringslådor i läder och prydliga brickor utformade för att rymma alla dina nödvändigheter. Välj våra läderpapperskorgar som harmoniskt smälter in i din kontorsinredning.

Dekorativa accessoarer

LUCRINs dekorativa tillbehör - anpassade underlägg, vävnadslådor och fotoramar - kommer att lägga till stil och funktionalitet till ditt skrivbord. Monogramera in ditt namn eller företagslogotyp för att skapa den ideala produkten för din del!

Skrivinstrument & accessoarer

Oavsett om du är en ivrig författare eller har en brinnande passion för handstil, så tillhandahåller Lucrin Geneva den perfekta kollektionen av exklusiva skrivinstrument och anpassade pennaccessoarer i läder för att fånga skickligheten hos ditt skrivande.

Dokumentinnehavare

Vår kollektion av lätta och funktionella läderhållare och fickor låter dig hysa dina nödvändiga arbetssaker utan att kompromissa med dina ansträngningar att klä dig skarpt. Dessa dokumentfodral erbjuder en adekvat form av säkerhet för dina objekt samtidigt som de är helt anpassningsbara.

Din arbetsdag med LUCRIN