Presentkort från LUCRIN

 - 
[ left in stock ]

Produktdetaljer

Letar du efter den perfekta presenten till en familjemedlem, vän eller kollega men har svårt att hitta det som du letar efter? Med LUCRIN:s presentkort får du fler valmöjligheter utan att behöva betala extra! Erbjud möjligheten att välja bland över 1000 olika läderaccessoarer för att skapa den perfekta presenten för mottagaren. När du köper ett presentkort så kommer ett personligt meddelande att skickas till e-postadressen för mottagaren i fråga som innehåller både ditt namn och ett meddelande som informerar de om själva gåvan.
Villkor gäller
1. Presentkortet är giltigt för användning inom 24 månader.
2. Om du returnerar varor som köpts med presentkortet kommer respektive belopp att krediteras tillbaka till kortet. Eventuella skillnader i det belopp som betalas med andra medel än presentkortet kommer att återbetalas till den ursprungliga betalningsmetoden.
3. Presentkort kan inte överföras, återbetalas eller lösas in mot kontanter.
4. LUCRIN tar inget ansvar vid förlust, stöld och missbruk av presentkortet.
I undantagsfall förbehåller sig LUCRIN rätten att annullera ett presentkort.

SKU GC0001_GC_GC

Förpackning

  • Hos LUCRIN Geneva så skyddar vi våra handgjorda läderprodukter med adekvata bomullspåsar vilka återspeglar deras respektive kvalitet. Ett miljövänligt och återanvändbart alternativ som inte bara är skyddande utan också ytterst mångsidigt.

    • Minimal förpackning
    • Återvinningsbar och återanvändbar
    • Ekologiska råvaror
    • Låg miljöpåverkan
  • packaging
loader
Läser in...
loader
Läser in...