Julklappsguide

Beställ dina anpassade presenter redan nu för att få dessa levererade i tid innan helgerna
Gör något annorlunda i år och stärk julandan hos dina nära och kära med LUCRIN 2021 Presentguide som erbjuder anpassade lädergåvor vilka levereras i tid till din dörr innan festligheterna drar i gång!

Kontorstillbehör

Visa din uppskattning till alla dina hårt arbetande vänner och närstående i form av LUCRIN:s omfattande utbud av anpassningsbara skrivbordsunderlag och accessoarer i läder för en mer behagligare arbetsyta.

iPhone Fodral

Vårt sortiment av exklusiva läderfodral för iPhone 13, 12 och alla andra modeller erbjuder den mest funktionella presenten den här säsongen. Monogramera det hela med dina initialer för att skapa en speciell gåva som ej kommer att tappa sin glans när semestern är slut.

Dekoration av Inredningen

Ingenting kommer att få alla dina inredningsentusiaster att älska dig mer än det faktum att du förser dem med en skräddarsydd & stilig bricka eller varför inte en exklusiv avfallskort i läder som en form av uppskattad present när du blir bjuden över på en julafton.

Apple-tillbehör

Muntra upp Apple-entusiasterna i din närmsta omgivning i form av LUCRIN:s anpassningsbara lädertillbehör för AirPod, iPad eller Apple Watch. Visa dem din omtänksamhet genom att gravera in deras initialer!

Vardagstillbehör

Dessa små presenter med stor inverkan är ideala för nästan alla. Från kompakta plånböcker till passfodral. Monogramera dina viktiga tillbehör för en högre nivå av elegans.

Klockfodral

Skämt bort någon i din närhet i form av deras besatthet för klockor. Få deras hjärta att ticka ännu snabbare genom att förse de med en av våra klockväskor i läder, inklusive skyddande klocklådor – vilka alla för övrigt är helt anpassningsbara!