banner

Kopplingsväskor

Slimmade läderprodukter med iögonfallande attraktivitet.

Att äga den perfekta kopplingsväskan är ett av de största budorden i modebibeln. Handgjorda med minimala detaljer, utgör våra accessoarer en eftertraktade artefakt i LUCRIN familjen. Från diskreta väskor i nylon och dukar vidare till mer exklusiva läderprodukter - LUCRINs mästerliga förmåga att framhäva minimalism åstadkoms genom att korsa gränsen mellan elegans och vardagsmode. Dessa tidlösa och klassiska bitar kommer att utgöra din följeslagare i flera år tack vare deras hållbarhet och mångsidighet. Lucrin Geneva spänner över en stor palett av färger och anpassningsalternativ där du får möjligheten att skräddarsy den perfekta grab-and-go-kopplingen för att lägga till en extra nyans av stil till din nuvarande utstyrsel.

Nylon läderkoppling

En touch av vardaglig elegans

LUCRIN Genèves nylonpåse utmärker sig för sin minimalistiska struktur och pastellfärger och kommer med perfektion att smälta ihop med din garderob.
close

Océan Koppling

Små väskor, stora minnen

Övergång från söndagsbrunch till vardagliga utflykter uppnås enkelt med vår Océan Zipper Clutch. En robust och stilren påse som lämpar sig idealt för soliga dagar och cocktails
close

L5 Kuvertväska

Elegans med framkant

L5-kollektionen omgrupperar magnifika kopplingsväskor som aldrig snålar på utrymmet. Förflytta dig från möten vidare till cocktailpartyn utan att ägna en tanke åt din ustrysel.
close

Kuvertväska med påse

En stilig huvudvändare

Ett måste ha accessoar där du får palts med allt du behöver i handflatan. Denna höjdpunkt av stilighet finns att beställa i en rad olika nyanser och kommer med säkerhet få dig att stå ut från mängden.
close
Vårt bästa av