Leather Care

Tack vare detta set från Lucruin, vilket innehåller både rengörare och balsam för din ömtåliga läder, så kan du ganska enkelt applicera en mer exklusivare utseende på din produkt. Den har tillverkats med miljövänliga ingredienser och kombinerats med ett optimalt pH-balanserat recept för att göra det möjligt att rensa bort oundvikligt spill, föroreningar inklusive mindre repor. Detta har gjorts möjligt på grund av att lotion och balsam enkelt kommer in i porerna hos själva läderytan.

Balsam

Köpa>

städare

Köpa>

Rengöringsdyna

Köpa>

Premium rengörare för läder

Denna produkt från Lucrin består av en uppmätt blandning av icke-alkaliska ingredienser, vatten och alkohol. Den är ideal för att ta bort fläckar, smuts samt andra partiklar som bidrar till att göra dina produkter mindre exklusiva.

Läderbalsam

Tillverkas helt och hållet av naturliga ingredienser med ett optimalt pH-balanserat recept. Den kommer garanterat att väcka dina produkter till liv igen. Vår läderbalsam har en pastaliknande konsistens med en kombination av subtila dofter från Ember. Dessa element bidrar till en perfekt näring till lädret, speciellt om din produkt har synliga sprickor, repor eller känns torrt på ytan.