banner

Reseaccessoarer från LUCRIN

Exklusiva Reseaccessoarer och väskor för din nästa utflykt

LUCRIN introducerar en rad essentiella reseaccessoarer vilka kommer utgöra dina bästa allierade under dina framtida resor. Upptäck eleganta passfodral i läder vilka kommer utgöra din trogna följeslagare under flera år. Våra funktionella reseplånböcker lämpar sig perfekt för dig som gillar att bära på dina viktigaste ägodelar. Vår förtjusande samling av stora duffelväskor vidare till de mest bedårande läderaccessoarer garanterar att Lucrin Genève uppfyller alla dina krav när det kommer till säker och adekvat förvaring av dina dyrbar tekniska enheter. Våra funktionella organiserar och accessoarer i premiumläder har utformats för att du ska kunna få plats med alla dina personliga tillhörigheter. Ett stort utbud av resväskor finns också tillgängliga som ett led i att enklare hjälpa dig både på vägen men även under tiden som du befinner dig på din destination. Alla våra läderaccessoarer kan anpassas i form av olika färger i kombination med eleganta gravyrer såsom ditt namn, initialer eller dylikt!
Handla Necessärer

Duffelväskor

Mindre än en resväska men större än din toteväska! Dessa resväskor lämpar sig idealt för längre weekendresor men även när du önskar får plats med dina personalia nödvändigheter i from av kabinbagage. LUCRINS weekendväskor finns att beställa i olika storlekar och levereras med behändiga axelremmar som ett led i att möjliggöra en stor bekvämlighet under en livstid av resor.


Reseaccessoarer

Rätt reseaccessoar kan förbättra vilken given resa som helst! Välj bland ett bredd utbud av passfodral, reseplånböcker och bagagetaggar i premiumläder vilka åtföljer dig under ditt nästa reseäventyr. Välj till en gravyr för att skapa en personlig, unik och elegant produkt som du kan vara stolt över att visa upp!


Kortfodral

Våra slimmade kortfordal kommer i en kompakt utformning där du får plats med dina essentiella kort under tiden som du befinner dig på resande fot. Lämpar sig även adekvat för användning under vardagen utan att upplevas som klumpig i fickan.


Resväska

Res med stil och finess med LUCRINS breda sortiment av resväskor i genuint läder. LUCRINS resväskor kan även anpassas efter egen bevåg i form av ett monogram för att skapa en produkt som både personifierar din unika stil samtidigt som den sticker ut bland mängden. Välj din favoritfärg, läderfinish och sömmar för att matcha din stil.


Apple Reseaccessoarer

Upptäck LUCRINS reseaccessoarer för Apple. Det nya sortimentet av resetillbehör för Apple-produkter hjälper dig att förvara dina exklusiva Apple-enheter på ett säkert och adekvat sätt. Beställ dina iPad- och iPhone- & AirPods & MagSafe Wallet-fodral med karbinhake och så mycket mer!


Reseorganiserare

Förbli organiserad under dina resor med hjälp LUCRINS utbud av fodral. Dessa organiserare har utformats för att kunna förvara dina smycken, klockor, glasögon med målet att förvara dina personliga tillhörigheter på ett säkert sätt, samtidigt som de utstrålar ett estetiskt tilltalande form.