Accessoarer

 Läderprodukter perfekt för alla

Lucrin säljer ett urval av mindre lädervaror till män och kvinnor. Dessa äkta läderprodukter kommer att utgöra dina ständiga följeslagare under många år. Våra lädertillbehör är ett uttryck för underdimensionerad elegans, tillverkad av högkvalitativt läder i extremt praktiska mönster. De flesta, om inte alla, av våra produkter kan skräddarsys för en helt unik finish. Här kommer du utan tvekan kunna hitta din nya dagliga följeslagare eller en speciell gåva till din kära. Varför inte titta närmare på vårt lilla lädervarusortiment?

Plånböcker

Smal, funktionell och tidlös

Vårt rika utbud av plånböcker avgudas av alla de som älskar läder i dess olika former. Alla våra plånböcker ämnar projicera kvalitet och elegans på en och samma gång. De tillverkas med en kompromisslös stil och utgör en fundament artefakt som tillfredsställer även de mest kräsna användarna. Kombinera traditionell charm med en modern utstyrsel med Lucrins tidlösa plånböcker som garanterat kommer hålla för många år framöver.

Glasögonfodral i läder

Din exklusiva sköld mot repor och smuts

Dessa glasögonfodral i genuint läder kombinerar ett kompromisslöst hantverk med en praktisk exklusivitet i en och samma produkt. Dess slimmade och lätta silhuetter har applicerats med mikrofiber för att erbjuda en ytterligare nivå av skydd för just dina glasögon. Anpassa ditt fodral med monogram i form av dina initialer för att göra de mer personliga!

Praktisk

Designad exklusivt för modemedvetna ensamvargar

Skaka upp din vintergarderob med Lucrins eleganta och djärva läderhandskar! Vårt breda utbud av handskar låter dig hoppa från ridsport till urbanistisk elegant estetik på ett kort ögonblick. Genom att kombinera det med ett matchande läderbälte så får du en mer modern och exklusivt utstyrsel som får omgivningen att höja på ögonbrynen. Stå emot vintertröttheten och dess monotona dagar genom att ingjuta elegans i din vardagliga utstyrsel.

Reseaccessoarer

Lägg till en touch av lyx till din kommande resa

Lucrins kollektion av reseaccessoarer har skapats för att göra dina utflykter och resor mer roligare. Med resplaner runt hörnet så lämpar sig våra anpassningsbara reseplånböcker, passhållare och bagagetaggar för alla, oavsett om du är en jetsetare eller någon som förespråkar diskretion. Dessa praktiska produkter kommer att bidra till att skapa en sofistikerad och tidlös aspekt hos din utstyrsel, oavsett vilken destination som du planerar att bege dig till.!

Nyckelring

Designad med ändamålet att förse dina nycklar med stil och elegans i många år framöver

Våra nyckelringar i autentiskt läder har som uppgift att både vakta och organisera dina nycklar men samtidigt fungera som ett iögonfallande tillbehör. Lucrin har designat sina nyckelringar i olika utformningar och modeller kombinerat med mjuka texturer i premiumläder för att på så sätt erbjuda mer vardagslyx till din nuvarande utstyrsel. Dess personliga talismaner kan anpassas med ett valfritt monogram kombinerat med färger vilka sträcker sig från klassiska till mer djärvare nyanser. Även de som är ute efter en minimalistisk artefakt kommer att garanterat uppskatta dessa silver nyckelringar.gs.

Klockfodral & Smyckeskrin

Exklusiv förvaring för alla dina dyrbara klockor och smycken

Lucrins klockfodral är ideala för alla de entusiaster som önskar bära på sin värdefulla kollektion av armbandsur. Vi har även tagit oss tid att designa exklusiva smyckeskrin för att du ska kunna bevara alla dina halsband och ringar på ett säkert sätt. Interiören har applicerats med mikrofiber i plysch för att säkerställa att alla dina accessoarer förvaras på ett säkert sätt. Dessa produkter kommer att komplettera din fåfänga på ett fantastisk sätt och utgöra ett självklart komplement till din nuvarande stil. Du kan också välja att göra produkten mer personlig genom att lägga till en gravyr utan att tumma på dess exklusiva estetik.

Perfekt present

Daglig diskret elegans

Denna kollektion omgrupperar våra handgjorda läderaccessoarer som skapats i åtanke för alla de som älskar att få allt på en och samma gång. Våra läderprodukter såsom det exklusiva pennfodralet kommer att tilltala din maskulina minimalistiska smak. Vi erbjuder även praktiska tillbehör såsom den stilrena fickspegeln, läppstiftsfodralet och väskhängare. Alla dessa produkter har utformats för alla de damer som befinner sig på språng under sin hektiska vardag. Du kan också anpassa alla dina accessoarer i avskalade pasteller men även mer neutrala sådana för att kunna erbjuda en exklusivare och mer klassisk estetik. Du kan också välja fritt från vår stora palett vilka spänner över ett antal olika nyanser för att på så sätt lägga till en mer personlig elegans. Dessa accessoarer lämpar sig perfekt att ge bort till någon du uppskattar och värnar högt där du även får möjlighet att lägga till ett personligt monogram.