Apple

iPhone Fodral & Skal

Lucrin kombinerar exceptionellt hantverk, modern design och stilren funktionalitet för att kunna skapa distinkta fodral oavsett vilka krav du har. Alla våra produkter skräddarsys för hand av skickliga hantverkare och utgör en oumbärlig del av de elementära accessoarer som alla Apple entusiaster strävar efter att äga. Varje produkt från Lucrin kommer med tre huvudelement i form av elegans, hållbarhet och minimalism.

iPhone case finder

Bästsäljare

Lucrin har utan tvekan den största variationen av exklusiva och anpassningsbara iPhone fodral. Våra populäraste modeller inkluderar fodral för minimalister samt plånboksfodralet för de som värdesätter funktionalitet och tillförlitlighet. Alla våra premium fodral för iPhone har anpassats med millimeterprecision i kombination med en sömlös konstruktion för att att säkerställa en produkt av högsta kvalitet.
Bästsäljare Skräddarsydd Fodral för iPhone 11 Pro - Ljus Taupe - Granulerat läder
Bästsäljare iPhone 11 Pro Max Wallet Case - Tan - Smooth Leather

Premium Skydd för MacBook

Lucrins kollektion av sofistikerade MacBook fodral har designats för att passa alla. Här hittar du eleganta fodral till mer klassiska varianter. Lämpar sig perfekt för yrkesverksamma som konstant befinner sig på språng. Våra MacBook accessoarer kan antingen bäras solo eller förvaras i en annan väska. Ett stort utbud av anpassningsalternativ säkerställer att du får hem en personlig produkt som du kan vara stolt över.

Apple Klockarmband i Läder

Våra klockarmband kommer garanterat att sätta en personlig touch på din Apple Watch. Dessa praktiska accessoarer är designade för att erbjuda en högre nivå av elegans i din vardag.

Lämna Ditt Avtryck

Lucrin erbjuder ett oändligt antal anpassningsmöjligheter ... 3 armband, 75 färger inklusive 3 färger för spännen är några av de alternativ som du kan välja mellan. Ta det hela ett steg längre genom att anpassa formen på ditt klockarmband inklusive färgen på sömmarna. Gör det hela mer personligt genom att gravera in dina initialer för en mer sofistikerad produkt. Tillgänglig i 10 olika stilar.

iPad Kollektion

Lucrins läderfodral utgör en viktig accessoar för alla de iPad ägare som ofta befinner sig på språng. De handgjorda fodralen har skapats med elegans och minimalism i fokus. Alla våra fodral har en modern look kombinerar med en ergonomisk design och användbarhet. Du kan lägga mer personlig touch till produkten genom att nyttja våra olika anpassningsalternativ.

  • |