banner

Apple-tillbehör i läder

Premium läderfodral för iPhone, MacBook, iPad och AirPods

LUCRIN Geneva erbjuder ett veritabelt smörgåsbord av anpassningsbara skyddstillbehör handgjorda i läder för alla Apple-entusiaster. För varje av dina exklusiva Apple-enheter så har vi det perfekta komplementära lädertillbehöret för just din enhet. Upptäck de mångsidiga fördelarna med alla dina enheter genom att utforska de olika förbättringar som LUCRIN:s dedikerade fodral bidrar med. Dessa sofistikerade accessoarer kan anpassas efter eget bevåg i form av färg, sömmar och gravyr.
Nya läderöverdrag, skal och plånboksfodral - tillgängliga för iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max.

iPhone läderfodral

LUCRIN erbjuder ett anmärkningsvärt sortiment av anpassningsbara läder- och plånboksfodral för alla iPhone-modeller. Våra robusta fodral har byggts med fokus på hållbarhet. De är även resistenta mot oavsiktliga tapp, repor och stötar, vilket gör dem ideal när det kommer till både skydd och funktionalitet. Vissa av dem är till och med MagSafe-kompatibla! Lägg till en touch av din personlighet genom att anpassa lädret, färgen inklusive en unik gravyr. Exklusiva läderfodral - tillgängliga för iPhone 14-modeller.

Vilken iPhone är du?

    Ny
loader
Läser in...

Apple Watch Klockband i Läder

Älskar du din Apple Watch men inte dess opersonliga klockband? Vi har ett Apple Watch-klockband för alla ändamål. LUCRIN föreslår en myriad av lyxiga, klassiska och eleganta klockbank i premiumläder, perfekta att ha runt handleden både under dina morgonmöten och middagar. Skräddarsy din egen personliga produkt genom att välja bland en mängd olika färger och monogram. Du kan även gravera in dina initialer så att din eleganta Apple Watch lyfts fram oavsett om du har på dig dina fritidskläder eller närvarar vid mer formella tillställningar.

Vilken Apple Watch är du?

MacBook Fodral i Läder

LUCRIN erbjuder otaliga alternativ för din exklusiva och bräckliga MacBook. Våra läderfodral och laptop-väskor kommer garanterat att bringa in stilpoäng men även erbjuda ett utmärkt skydd till din enhet med dess ombonade passform och design. Massor av anpassningsalternativ står till ditt förfogande för att anpassa ditt Go-to MacBook-fodral.

Vilken MacBook är du?

iPad Läderfodral

Upptäck vårt sortiment av överdådigt läderskydd för iPad Mini och arbetsfokuserade iPad Pro vilka förhindrar att din enhet utsätts för onödiga repor och andra missöden. Från strömlinjeformade & smarta fodral vidare till klassiska Apple Pencil-fodral så finns det en produkt som lämpar sig varje specifik användare. Lägg till din personliga prägel genom att välja färg, kläder och gravyr.

AirPods Fodral i Läder

Ett tidlöst utbud av AirPods-fodral i premiumläder, utformade för att lägga till ett ytterligare lager av skydd till dina exklusiva lurar. Den enkla åtkomsten till dess olika portar gör att du med enkelhet kan nyttja dess mångsidighet. Du kan även göra produkten med personlig genom att välja till färg, läder och gravyr av dina initialer.

Vilka AirPods är du?

MagSafe Laddningsdocka

För dig som har uppgraderat till det nya laddningsförfarandet, MagSafe, så har vi skapat en accessoar som kommer förvandla din laddningskontakt till en elegant och stilren artefakt. Vår dubbla laddningsdocka är ideal för en snabb trådlös laddning av din iPhone eller i kombionaton med din Apple Watch.

Kompletterande Apple Accessoarer

Om du är en trogen Apple användare så äger du förmodligen flera olika enheter vilka alla behöver skyddas på adekvat sätt. Vi på LUCRING Genera erbjuder dig en kollektion av olika läderaccessoarer vilka sträcker sig allt i från EarPods och Apple Charge-väckor vidare till Magic Mouses Pads samt HomePod-underlägg. Mode i djärva, pastell eller neutrala nyanser i kombination med möjligheten att monogramera in ditt namn gör att du kan skapa den perfekta accessoaren som passar just din raffinerade smak.

Handla tillbehör