Läderportfölj

Ett frodigt utbud av läderkompendier, dokumentmappar, folioark och portföljer

LUCRIN:s kollektion av anpassade läderportföljer är idealisk för att packa ner alla dina accessoarer oavsett om du vill förvara dessa ordnat på en och samma plats hemma alternativt ta med dig dessa när du befinner dig på språng. Våra smidiga och kompakta läderportföljer är en given klassiker bland professionella som utformats för att du ska kunna få plats med det nödvändigaste på en samma plats. Våra premiumbaserade mappar och ringpärmar kommer i A4, A5 och A6 storlekar inklusive olika stängningsalternativ i form av blixtlås, tryckknappsfäste eller rem. Skapa en unik portfölj genom att anpassa färg, sömmar och monogram. Du har även möjligheten att gravera in din logotyp för din utvalda produkt!


Portfolio med Dragkedja

Maximalt skydd & tillförlitlighet

LUCRIN:s portföljer med dragkedja är avslöjar en praktisk interiör med flera olika fickor så att du ska kunna både förvara och organisera dina väsentligheter - iPad, anteckningsblock, iPhone och penna bland många andra accessoarer. Gör en intryck som sticker fast med en folio som utstrålar professionellitet och elegans.

Anpassad Padfolio

Din självklara allierade för alla dina verksamhetsaccessoare

Byt ut din skrymmande arbetsväska till den perfekta anpassade padfolion för att lagra dina väsentligheter. En affärsklassiker som kombinerar en modern stil i kombination med funktionalitet. Dessa portföljer är så mycket mer än en förvaringsväska och utgör den perfekta accessoaren för dig.

Läderringpärm

Säkra ditt hårda arbete

Med våra ringpärmar i premiumläder så får du möjligheten att förvara och bära omkring på en mängd av information under armen medan du samtidigt utstrålar både elegans och auktoritet under dina möten. Varje ringpärm produceras för hand med premiumläder av våra exceptionellt duktiga hantverkare. Vi lägger stor fokus på detaljer för att skapa den ideala accessoaren för ditt arbete.

Dokumenthållare

Din orubbliga följeslagare

LUCRINs dokumentmapp i läder förbiser de traditionella alternativen och skapar den perfekta affärsväskan som du kan få tag på. Enkel men ändå extremt robust så utgör den en fint kalibrerad balans av exklusivitet och stil som utformats för att kunna nyttjas i många år framöver.

Bli Inspirerad

loader
Läser in...
2 500,00 kr