Lädermapp

Våra bästsäljande kompendium, dokumentmappar, portföljer och övriga mappar i läder

Lucrins mappar & pärmar kommer från äkta premiumläder. Vår kollektion är väldigt ingående och kommer definitivt passa dina behov, oavsett om du letar efter storlek i A4, A5 eller till och med A6. Våra dokumenthållare är även tillgängliga med många stängningstyper: rem, blixtlås eller tryckknapp – med eller utan ringar. Dessutom finns det användbara öglor för pennor, plana fickor för dokument och även platser för visitkort. Alla dessa vackra produkter är robusta och hållbara, och de kommer definitivt bli som en daglig och lojal kollega! Utöver det kan du även hitta en dokumentväska i läder, anteckningsblock och dokumentkuvert. Våra anteckningsböcker levereras med ett block av Lucrin-papper i motsvarande storlek. Sist men inte minst, upptäck våra exklusiva signaturmattor och journaler i läder, som är särskilt framtagna för verksamheter som restauranger eller hotell. Alla dessa läderartiklar kan anpassas efter färg, läderstruktur samt trådfärg. Du kan till och med personifiera din produkt genom att gravera in dina initialer, och företag kan önska att få sin logo ingraverad på ytan av den valda läderprodukten.

Mappar & pärmar i A4 Mappar & pärmar i A5 Mappar & pärmar i A6 Business portfolio
A4-mapp i förstklassigt fullnarvsläder
Anpassa denna företagsmapp
 • Extra säkerhet samt lugn och ro

  Ibland behöver vi bära med oss mer än vi vill. Denna mapp med blixtlås är perfekt för de situationer då vi behöver ha med oss lite extra.

  Våra mappar med blixtlås kommer med ett tryggt blixtlås och extra fickor.

 • Document holder
  More colors available
  Dokumenthållare
 • Padfolio
  More colors available
  Dokumentmapp
 • Portfolio
  More colors available
  Portföljmapp

Ditt vardagliga liv på en plats

 • Läderportfölj för kvinnor

  Alla våra läderanpassade portföljer är designade för kvinnor. Vi föreslår ett sublimt val av färger för dina dokumentfodral som sticker ut från det alldagliga som finns på marknaden. Den snygga A4-portföljen i turkost kalvläder i krokodilstil är ett utmärkt val, och så är även andra färger såsom naturvitt, brungrått, rött med flera. Du kan ta det ett steg längre genom att välja en gravering av dina initialer på dessa vackra läderportföljer i A4, A5 eller A6.

 • Läderportfölj för män

  Från klassisk tanfärgad till elegant svart eller brun, upptäck ett otroligt utbud av läderportföljer för män. Håll dig aktiv, ansluten och organiserad med dina eleganta dokumentfodral i A4-, A5- och A6-format. Då de är väldigt anpassningsbara, kan du välja på de många alternativ som finns tillgängliga, såsom att gravera in dina initialer eller välja en kontrasterande trådfärg. Stick ut under dina viktiga möten eller träffar med en av de finaste läderportföljerna som finns.

 • |