banner

Exklusiva Klockfodral

Konsten att bemästra horologi

Klockkollektionen från LUCRIN Genera har skapats för alla, oavsett om det handlar om amatöraktiga- men även för de extremt inbitna horologer. Upptäck anpassningsbara klockfodral i läder med kompletterade accessoarer för att tämja din horologiska besatthet eller för att tillfredsställa den sanna klockälskaren som döljer sig inom dig. Organisera upp till 8 lyxiga klockor i ett elegant klockförvaringsfodral, handgjord i exklusivt läder där interiören applicerat smed skyddande mikrofiber. Skapa ett fantastiskt klockfodral genom att gravera in ditt namn och anpassa sömmarna efter eget bevåg.

För 1 & 2 Klockor

Dessa anpassningsbara klockfodral är lämpliga för 1 eller 2 av dina klockor. Det kommer att hjälpa till att producera en lämplig för två av dina favoritklockor. Anpassad i djärva nyanser för en exklusivare utseende eller i kombination med ljusa toner för en högre sofistikering.

För 3 & 4 Klockor

LUCRIN Genèves rymliga klockfodral påvisar en elegant strömlinjeformad design som kommer att projicera en känsla av exklusivitet till 3-4 av dina utsökta klockor. Varaktig elegans i kombination med stor anpassningsbarhet kommer medföra att detta klockfodral kan överlämnas till nästa generation utan att tumma på varken stil, utseende eller funktionalitet.

För 6 & 8 Klockor

Upptäck våra exklusiva 6- & 8-klockor vilka utformats för att lösa alla begränsningar gällande lagring av dina exklusiva dyrgripar för de största horologerna. Ett styvt skyddsfodral med en förstklassig interiör i mikrofiber omsluter säkert dina klockor under dina resor.

Exklusiva klocklådor

Den diskreta remmen bidrar till att både förvara och skydda dina exklusiva klockor från diverse missöden. Vi erbjuder flera olika anpassningsalternativ i form av gravyr och färg, så att även du ska kunna skapa en personlig produkt som du kan vara stolt över!

Eleganta klockpåsar

Förvara och transportera dina värdefulla klockor med hjälp av våra mjuka klockpåsar. Kompakta och hållbara sp utgör de ett idealisk alternativ när det kommer till adekvat förvaring av dina klockor, oavsett ändamål.

Accessoarer för horologi dyrkaren

Upptäck kompletterande klockaccessoar som utstrålar lyx, elegans och tidlöshet.

Bli Inspirerad

loader
Läser in...
2 500,00 kr