banner

Exklusiva Klockfodral

Konsten att bemästra horologi

För 1 & 2 Klockor

Dessa anpassningsbara klockfodral är lämpliga för 1 eller 2 av dina klockor. Det kommer att hjälpa till att producera en lämplig för två av dina favoritklockor. Anpassad i djärva nyanser för en exklusivare utseende eller i kombination med ljusa toner för en högre sofistikering.

För 3 & 4 Klockor

LUCRIN Genèves rymliga klockfodral påvisar en elegant strömlinjeformad design som kommer att projicera en känsla av exklusivitet till 3-4 av dina utsökta klockor. Varaktig elegans i kombination med stor anpassningsbarhet kommer medföra att detta klockfodral kan överlämnas till nästa generation utan att tumma på varken stil, utseende eller funktionalitet.

För 6 & 8 Klockor

Upptäck våra exklusiva 6- & 8-klockor vilka utformats för att lösa alla begränsningar gällande lagring av dina exklusiva dyrgripar för de största horologerna. Ett styvt skyddsfodral med en förstklassig interiör i mikrofiber omsluter säkert dina klockor under dina resor.

Exklusiva klocklådor

Den diskreta remmen bidrar till att både förvara och skydda dina exklusiva klockor från diverse missöden. Vi erbjuder flera olika anpassningsalternativ i form av gravyr och färg, så att även du ska kunna skapa en personlig produkt som du kan vara stolt över!

Eleganta klockpåsar

Förvara och transportera dina värdefulla klockor med hjälp av våra mjuka klockpåsar. Kompakta och hållbara sp utgör de ett idealisk alternativ när det kommer till adekvat förvaring av dina klockor, oavsett ändamål.

Accessoarer för horologi dyrkaren

Upptäck kompletterande klockaccessoar som utstrålar lyx, elegans och tidlöshet.

Bli Inspirerad

close