Konsten att Vara Värd

Skapa värdefulla minnen när du bjuder dina nära och kära på middagar och oförglömliga spelkvällar.

För alla entusiastiska värdar så finns det inget bättre än att välkomna och samla sina närmaste runt bordet, oavsett om det handlar om ett knytkalas eller mer påkostade middagar! Likafullt är det glädjande när dina gäster lägger märke till din minutiösa interiör och detaljer genom att prisa dina exklusiva tillbehör tillverkade i premiumläder. Lucrin har kurerat "The Art of Hosting" kollektion genom att omgruppera dess exklusiva tallriksunderlägg och brickor som alla kommer i en stor variation av färger och storlekar. Dessa kommer utan tvekan att återspegla din fenomenala expertis när det kommer till konsten att underhålla dina gäster. Avsluta din middagsbjudning med stil genom att låta dina gäster delta i en runda av backgammon, domino, poker eller tärningsspel med hjälp av Lucrins skräddarsydda lädertillbehör vilka speciellt utformats för dessa typer av tillställningar. Anpassa dina produkter med valfri färg och lädermaterial och förvandla dessa tillbehör till en harmonisk förlängning av din unika personlighet och estetik. Sist men inte minst så kan du även lägga till ett monogram för att ge produkten en extra touch av exklusivitet.


Bordets Konst

Lucrin erbjuder ett exklusivt perspektiv till de artefakter som återfinns på ditt bort. Våra läderaccessoarer i form av bordsplaceringskort, bordsunderlägg eller till och med servettringar symboliserar en oemotståndlig minimalism som du kan vara stolt över. Byt ut ditt dina föråldrade artefakter till våra anpassningsbara och exklusiva produkter vilka med säkerhet kommer att omdefiniera din vanliga vardagsmiddag till något extraordinärt.

Glasunderlägg

Lucrin har designat dessa underlägg för att just du ska kunna njuta av dina exklusiva tillställningar! Från enkla till mer sofistikerade underlägg så kommer dessa artefakter att kombinera alla dina övriga accessoarer på ett exceptionellt sätt. Framhäv dina koppar och köksaccessoarer med våra eleganta underlägg genom att anpassa valet av läder samt genom att gravera in dina initialer för att göra produkten mer personligt. Välj bland de otaliga bombastiska färger tillgängliga för att lägga till mer elegans till din dukning!

Serveringsbrickor

Våra överdådiga serveringsbrickor tillverkas med fokus på kvalitet och exklusivitet. De kommer att tillfredsställa även de mest kräsna gästerna, garanterat! De är ideala att användas både när du bjuder dina gäster på smaskiga cocktails men även till olika typer av smårätter. Uppdatera dina klassiska brickor men en elegant och stilren bricka insvept i massivt trä som applicerats med premiumläder inklusive en utskärning som formats till ett diskret handtag. Du kan anpassa produkten för att matcha din estetik men den passar även som en perfekt present till alla inredningsentusiaster.

Roliga Spel

Njut av traditionella spel uppsättningar som alla tillverkas i äkta läder. Vi har alla de klassiska spelen i form av backgammon, domino men även spelmattor för poker inklusive vår sofistikerade tärningsbricka. Perfekt för hemmabruk men också när du befinner dig på resande fot. Dessa spel har tillverkats av våra skickligaste hantverkare i kombination med marknadens finaste läder. Dessa set kommer i exklusivt läder och kan anpassas på flera sätt för att släcka törsten hos alla mästare och entusiaster. Lucrin erbjuder även något för de som föredrar att spela utomhus. Från vår exklusiva väska i läder för dina boulekulor inklusive en block för poäng vidare till golf fanatikerns eleganta pétanque väska, så kommer dessa accessoar har något som tillfredsställer även de mest kräsna.