Vi har kommit närmre dig…

…så du kan få snabbast möjliga leverans

Tillsammans med våra logistiska partners har vi tänkt ut de mest lämpliga fraktalternativen för dig. Oavsett om du väljer lagervaror eller anpassade varor, så kan du vara säker på att du får din beställning på snabbast och säkrast möjliga sätt, oavsett var i världen du befinner dig*

På våra huvudmarknader som är listade nedan, är vi glada att kunna erbjuda fri frakt.

Fri frakt
+ alla skatter och tullavgifter betalas av LUCRIN
Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Indien, USA och Kanada.
På lager
(bästsäljare)
2-3 arbetsdagars leveranstid
På beställning
(anpassade färger, ingravering, etc…)
10-12 arbetsdagars leveranstid
Australien, Hong Kong, Japan, Kina, Singapore
4-5 arbetsdagars leveranstid
15 arbetsdagars leveranstid
Internationell prioritetsleverans (från 19 Euros)
+ Tullskatter och avgifter enligt land.
Resten av världen*
4-5 arbetsdagars leveranstid
12 arbetsdagars leveranstid

* Tyvärr levererar vi inte till följande länder: Franska ögrupper utanför Europa, Kanarieöarna.

Leveransmeddelande

Om du inte finns tillgänglig att ta emot leveransen, kommer budet lämna ett meddelande om att de har försökt leverera varan. Du kan kontakta dem direkt för att avtala om en ny leverans.

De anpassade beställningarna levereras av Fedex. Fedex levererar inte i postboxar eller brevlådor. Men det är möjligt att få din produkt levererad till din arbetsplats.

Under den årliga stängningen i juletid av vår verkstad, kan våra leveranstider vara utökade. Den uppdaterade leveranstidsramen är fortfarande synlig när en beställning görs.

Företagsbeställningar

Företagsbeställningar med logotyper fraktas efter mellan 1 och 4 veckor beroende på mängd samt tid det tar för Lucrin att få logotypen.