Heminredning

Handgjorda och exklusiva accessoarer för dekorationssyfte

Lucrin presenterar en sublim kollektion av lädervaror för hem och inredning anpassade för din komfort och bekvämlighet. Upptäck våra storslagna fotoramar och album och ge dig själv möjligheten att kunna bevara livets bästa stunder samt minnen under många år framöver. Här finns också de ständigt praktiska betjänar brickorna för dina nycklar, plånböcker och vardagliga accessoarer. Lägg till en touch av klass till ditt badrum eller vardagsrum genom att få dina vanliga vävnadslådor levererade i våra överdådiga läderlock. En lyxig miljö är också beroende av en ordentlig organisation och att städa upp med vårt urval av läderförvaringslådor är den bästa insatsen du kan göra för ditt hem. Tillsammans med spillkorgar, magasinställningar och bokstäver så kan du inte göra fel. Vi har också åsidosatt en tanke på din garderob - bälten, klädbricka, väskor och skohorn. Alla dessa heminredningsprodukter är gjorda i äkta läder och kan anpassas med en unik gravyr eller kontrasterande trådfärg. Dessa inredningsdetaljer finns i ett stort urval av läder och färger vilka utan tvekan kommer definitivt matcha just ditt dekorationstema.

Inredning Tillbehör

En subtil touch av läder för en mer eleganter inredning

Den traditionella estetiken hos Lucrins exklusiva accessoarer kommer att bidra till att både förhöja och organisera din nuvarande inredning. Våra snygga brickor och förvaringslådor i premiumläder lämpar sig perfekt för att lagra alla dina tillhörigheter. Gör dig av med alla dina tråkiga kartonglådor genom att ersätta dessa med våra eleganta förvaringsalternativ. Våra skickliga hantverkare använder sig av deras skicklighet i kombination med modern innovation för att just du ska kunna erbjuda en tidlös skönhet till just din heminredning för många år framöver.

Fotoramar & Album

Ett ädelt hem för tidlösa minnen

Har du ett virtuellt hav av digitala bilder liggandes på en eller flera av dina enheter? Om så, då har Lucrin den perfekta lösningen för att ordna upp det hela! Våra fotoramar och album i premiumläder har producerats med minutiös skicklighet för alla de som föredrar den traditionella aspekten, snarare än den tekniska. Fyll dessa med dina mest värdefulla minnen och avnjut timmar av nostalgisk underhållning under många år framöver. Våra charmiga och exklusiva fotoramar lämpar sig idealt att ge bort som en uppskattad present till dina nära och kära. Du har även möjligheten att göra dina produkter mer personlig genom att gravera in dina initialer, speciella datum eller dylikt för att skapa en produkt som du kan vara stolt över!

Läderkorgar

Sofistikerade läderkorgar för att krydda upp din inredning

Ett virtuost utbud av exklusiva läderprodukter är den rätta beskrivningen för Lucrins magnifika linje av förvaringskorgar och magasin rack. Vi har gjort vårt yttersta för att återuppliva de klassiska silhuetterna av korgar med läderklädsel kombinerat med trendiga färger för att på så sätt skapa moderna men även eleganta förvaringsalternativ. Stapla upp dina favorittidningar, servetter eller leksaker för den delen och låt dessa bli en med din inredning utan att tumma på omgivningen. Lägg till mer textur till det hela samtidigt som du kan dölja dina mindre värdefulla objekt i en snygg korg tillverkad i din favoritfärg.

Konsten att Vara En Värd

En touch av exklusivitet som förhöjer din matupplevelse

Lucrin erbjuder kurerade accessoarer i premiumläder, inklusive ett stilrent bestickset, underlägg och serveringsbrickor. Alla dessa artefakter kommer att bidra till att förhöja elegansen och känslan vid alla dina familjesammankomster. Alla våra produkter tillverkas för hand i marknadens finaste läder och har skapats för att hålla i många år! En investering för livet helt enkelt! Lägg till en extra lager och dimension till matbordet med våra exklusiva accessoarer för en mer holistisk och estetisk upplevelse. Du kan även välja att gravera in ditt namn, datum eller initialer för att sätta din personliga prägel.

Spel & Garderob

Ständig enkelhet och elegans

De bästa ögonblicken i livet tillbringas oftast hemma med våra nära och kära. Lucrin har skapat en rad spel i premiumläder vilka alla hjälper dig att skapa minnesvärda minnen. Ta dig tid att bläddra bland alla våra mest populära spel - backgammon, kortspel och dominobrickor och gör dig redo för framtida oförglömliga spelkvällar. Vi vägrar att försumma en annan viktig aspekt, nämligen din garderob. Vi har designat accessoarerna för att inducera organisation i din garderob och den dagliga utstyrseln med slipshållare, skohorn och galgar, bland annat. Upptäck våra exklusiva Lucrin skapelser där våra armband och bälten specifikt utformas för att erbjuda mer elegans till din dagliga utstyrsel. Alla våra accessoarer har skapats för att vara enkla att ta med sig när du befinner dig på resande fot.
Vårt bästa av