Berättelsen om Lucrin

LUCRIN grundades under 1994 och har under sin 28-åriga skapat flera olika kollektioner med imponerande design genom att använda sig av högkvalitativa och exklusiva material.

Lucrin Genèves sublima hantverk kombinerar användbarhet, elegans och tidlös design i varje produkt som skapats av våra skickliga hantverkare. Lucrins distinkta stil, mönster och olika typer av färger har trollbundit läderhantverkare och designers från hela världen.

Lucrin Geneva erbjuder en oöverträffbar möjlighet till anpassningar för våra produkter. Alla dessa anpassningar kan appliceras med största omsorg, precision och kvalitet. Våra exklusiva läderprodukter kan också användas för att skapa en unik artefakt och utgöra en exklusiv gåva till dina nära och kära.

Upptäck vad vi är bäst på

Kraften av anpassning

 
Väskor
Rese-, kontors- och fritidssällskap
Våra äkta läderväskor är designade för att vara ditt livslånga sällskap och är handgjorda av våra bästa hantverkare. Den förstklassiga finishen på denna kollektion lever upp till den kvalitetsstämpel som ska bäras av ett erfaret schweiziskt varumärke.
 
Kontor
Klassiker för företag & professionella
Upptäck det bredaste utbudet av kontorslädertillbehör som finns tillgängligt på webben idag. Förutom de olika funktionaliteterna, tillför dessa produkter en fin touch av elegans och klass till din arbetsplats. Skapade i det bästa äkta lädret på marknaden, är organiserarna, pärmarna, mapparna, brevkorgarna och det övriga i Lucrins katalog svåra att hitta någon annanstans.
 
 
Tillbehör
Nödvändigheter i vardagen
Vi har ett sortiment av små lädervaror för män och kvinnor. Dessa äkta läderprodukter kommer bli ditt ständiga sällskap i många år framöver. Våra små lädertillbehör är en symbol för underskattad elegans, gjort i läder av hög kvalitet i synnerligen praktiska designer. De flesta, om inte alla, våra produkter kan anpassas för att få en helt unik finish. Här kan du utan tvekan hitta din dagliga följeslagare eller en speciell present till någon du tycker om.
 
Apple
Skydd till iEnheter
Vi har ett sortiment av små lädervaror för män och kvinnor. Dessa äkta läderprodukter kommer bli ditt ständiga sällskap under många år framöver. Våra små lädertillbehör är en symbol för underskattad elegans, gjort i läder av hög kvalitet i synnerligen praktiska designer. De flesta, om inte alla, våra produkter kan anpassas för att få en helt unik finish. Här kan du utan tvekan hitta din dagliga följeslagare eller en speciell present till någon du tycker om.