Mer Information

Volymrabatt

Dra nytta av exklusiva prisrabatter som endast är tillgängliga vid stora beställningar av alla valda accessoarer.

Kvantitet

Rabatt

-3 %

Kvantitet Rabatt
5-9 -3 %
10-24 -5 %
25-49 -7 %
50-74 -10 %
75-99 -15 %
100-199 -20 %
200-299 -25 %
300-499 -30 %
500-999 -35 %
> 1000 -40 %

Företagsbästsäljare

Upptäck läderaccessoarer som har tjänat våra företagspartners väl genom åren. Dessa bästsäljare är perfekta för alla eftersom de är funktionsbaserade såväl som estetiskt sunda.

Anpassningar

Förbli lojal till företagets identitet genom våra anpassningar i form av monogram, lädertyper, färgkombinationer samt gravyrer i kombination med din unika slogan.

Läder, Färg & Sömmar

Välj mellan mer än 150 lädertyper, sömmar och färgkombinationer. Lägg till kontrasterande sömmar för en mer unik och personlig produkt.

Monogram

Företagsvarumärke kan projiceras i form av en stilren monogram. Gravera in ett namn, fraser eller till och med en slogan för att skapa accessoarer vilka återspeglar företagets varumärke.

Ingraveringen finns tillgänglig i flera färger:

Ingraveringen finns tillgänglig i 3 olika storlekar:

16mm

9mm

5.5mm

Företagsvarumärke

Du kan skapa de perfekta produkterna för just ditt företag genom att gravera in din företagslogotyp för att kraftfullare framhäva bolagets identitet.

Gravera din logotyp Mer Information

Tillverkas på Beställning

Har du något annat i åtanke? Våra mest skickliga hantverkare står till ditt förfogande för att väcka just ditt projekt till liv. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan med alla de detaljer som efterfrågas.

Mer Information

Personlig Förpackning

Hos LUCRIN Geneva så skyddar vi våra handgjorda läderprodukter med adekvata bomullspåsar vilka återspeglar deras respektive kvalitet. Ett miljövänligt och återanvändbart alternativ som inte bara är skyddande utan också ytterst mångsidigt.

Mer Information

Support & Råd

Kom och besök oss i vår fysiska butik i Genève för att ta del av personlig rådgivning och välja den perfekta accessoaren för just din verksamhet.

Boka Tid

Begär en offert

Låt oss arbeta tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för era företagsbehov.

Kontakta oss