Slätt kalvskinn

Det släta kalvlädret är utan tvekan ett av de bästa typerna av läder på marknaden. Lucrins hantverkare använder fullnarvsläder som garanterar produkternas förstklassiga kvalitet. Alla varor i katalogen finns tillgängliga i mjukt material, vilket är ett bevis på kalvlädrets mångsidighet och elegans.

Granulerat läder

Anses vara ett av de mest omtyckta lädertyperna på marknaden och det granulerade kalvlädret behåller dess vackra narvstruktur även efter garvningsprocessen. När du drar dina fingrar längs ytan kommer du känna en unik och aningen grov textur som blir en intressant kontrast till lädrets mjukhet. Precis som alla lädertyper i Lucrinkatalogen, stoltserar detta så kallade klassiska lädret med fantastisk kvalitet och motståndskraft.

Getläder

Detta elastiska läder används optimalt för att skapa små saker och påsar. Detta läder är ett av det mest känsliga och det är lite mindre robust än kalvskinn. Det krävs mer underhåll och vård, men det kompenseras helt klart med det vackra utseendet och den sammetslena känslan från denna typ av läder.

Krokodilstil

Detta är äkta kalvskinn som designats med en sublim krokodilstils-textur. Produkter gjorda i äkta krokodilläder tillhör de allra dyraste på den lyxiga lädermarknaden. Detta är ett utmärkt och exklusivt alternativ. Den subtila glansen på dess yta tillsammans med den stora palett av färger som finns tillgängliga ger en väldigt stilig och trendig look till alla produkter som är gjorda i detta kalvskinnsläder med krokodilstil, särskilt små lädervaror.

Äkta struts

Produkter gjorda i äkta strutsläder är universellt kända som lyxprodukter, extremt hållbara och välrenommerade. Trots den grova känslan du får när du känner på det, så är lädret väldigt mjukt och kan enkelt användas i små och medelstora produkter. Hos Lucrin, finns det tillgängligt i en bred variation av nyanser, inklusive mörka och ljusa färger. Strutsläder kännetecknas av sin ovanliga design. Dess "pärlskimrande" effekt är unik och ger din produkt ett framstående utseende, även från långt håll.

Nubuckläder

Detta läder är inspirerat av skolväskor och pennskrin från vår barndom. Precis som i en godisbutik kommer det med en sublim palett av ljusa pastellfärger och texturen har en silkeslen känsla. Små eller mellanstora produkter i nubuckläder har en rustik finish som går i linje med detta roliga, poppiga och glada lädret.

Vegetabiliskt garvat läder

För de som älskar lyxläder, presenterar Lucrin sin storslagna vegetabiliskt garvade läder i 6 färger. Dess naturliga garvning med vegetabiliska pigment ger det en trendig Western-look.

Metalliskt läder

Detta är slätt kalvläder med en storslagen metallisk finish. Produkter i alla storlekar kan göras i detta mjuka och mångsidiga material som är en favorit bland kvinnor, i synnerhet på grund av dess trendiga modeutseende. Det kommer i flera nyanser av skinande färger som sällan ses på lyxlädermarknaden.

Återvinningsbart läder

Återvinningsbart läder erhålls från naturliga bortskurna bitar. Dessa strimlas och rekonditioneras för att utvinna det återvunna eller regenererade lädret. Lädret är relativt motståndskraftigt och kommer ha samma textur som icke-återställt läder. Denna produktion kan anses som återvinning.

Metallbaserad Kohud

LUCRIN presenterar ett metalliskt kalvskinn i form av ett elegant mönster som efterliknar utseendet hos glittrande stenar vid reflektion med ljus. Dess rena och polerade exteriör utgör den perfekta accessoaren för alla de som vågar sig på en djärvare utstyrsel. Produkten återspeglar mjukheten, följbarheten och hållbarheten hos alla våra andra läderprodukter.

Räfflad Kohud

Vår räfflade kohud är inspirerad av den moderna konstens textur, mönster och effekt med räfflor som skapar tondjup, ämnade att avslöja en rik men subtil nyans. De naturliga variationerna i tonen och texturen kommer bidra till att göra varje accessoar som produceras av material i fråga unik.

Kalvskinn

En av de mest avancerade lädermaterial som vi kan erbjuda. Vårt kalvskinn är både tunn och mjuk i dess utformande i kombination med en slät och finkornig yta som ej äventyrar dess hållbarhet. Kalvläder lämpar sig idealt för alla de som önskar sticka ut från mängde eftersom dess accessoarer kännetecknas av en exceptionell personlighet i kombination med en unik yta. Accessoarer som tillverkas i detta material kommer att hålla under många år, samtidigt som de åldras i likhet med den finaste flaskan vin.

Används bäst till