Säker och snabb transaktion

Alla betalningar som genomförs på vår webbsida är säkra, snabba och skyddade med SSL-certifikat. All bankinformation lagras av bankpartners på servrar med hög säkerhet.

I samarbete med varje lands bästa plattformar, erbjuder vi den bästa möjligaga betalningsupplevelsen som finns tillgänglig.

Kreditkort

Detta integrerade system är helt skyddat via Gatewayservern, med äkthetsintyg. Konfidentiell data (kundidentifikation och kreditkortsnummer) lagras endast av bankpartners på servrar med hög säkerhet. Betalningar kan göras med kreditkort utan extra avgifter.

PayPal

PayPal levererar en av de säkraste betalningsplattformarna i världen. Efter mer än ett årtionde som ledande inom onlinebetalningar, har vi lärt oss en del om att hålla din information säkrare. Oavsett om du köper, säljer eller överför pengar, får du ett extra säkerhetslager när du använder PayPal. Det beror på att all din privata finansiella information är säkert lagrad och krypterad på våra servrar.

klarna

Vi gör online shopping smoooth. Långa kortnummer anges inte. Ingen öppning av ett konto. Och därför ingen lagring av kunddata. Inga bekymmer: hos oss kan du enkelt fylla i din beställning med dina online bankuppgifter. Omedelbart efteråt får du en transaktionsbekräftelse och din beställning kan behandlas direkt. Bekvämt och säkert.

Apple Pay

Apple Pay är enkelt att använda och fungerar med de enheter du använder varje dag. Betala enkelt med dina betalkort och kreditkort med bara en touch. Och eftersom dina kortinformation aldrig delas av Apple när du använder Apple Pay är betalningar med din iPhone, Apple Watch, iPad och Mac det säkrare och mer privata sättet att betala.

Nu är bekvämligheten med att använda Apple Pay i butiker och inom appar tillgänglig på webben i Safari. Oavsett om du handlar eller donerar på din iPhone, iPad eller Mac, använd Apple Pay utan att behöva skapa ett konto eller logga in. Touch ID är också tillgängligt på MacBook Pro, så betalningen sker med bara en touch och är snabbare, enklare och säkrare än någonsin tidigare.

Banköverföring

Använd denna betalningsmetod för att överföra beloppet för din beställning till vårt bankkonto (se våra bankdetaljer).

Så snart vi fått bekräftelse på att beloppet krediterats vårt konto, kommer vi börja behandla din beställning.

Glöm inte att fylla i ditt beställningsbekräftelsenummer i fältet för överföringsinformation..

Processen tar vanligtvis 3 dagar och följaktligen blir leveransdatumet fördröjt med ett par dagar.

Våra bankdetaljer:
Bank name : Wells Fargo
Account name : LUCRIN USA INC
Checking Account Number : 5944857282
Routing Number - 061000227
Routing Number for incoming wires : 121000248
Swift Code : WFBIUS6S