Korgar

Sofistikerade läderkorgar med syftet att krydda din interiör

Upptäck vårt rika utbud av exklusiva läderkorgar, utformade specifikt för din sofistikerade interiör. Lucrin erbjuder dig en bred variation av färgpaletter som du kan nyttja för att anpassa dina tidningskorgar efter eget bevåg. Välj mellan djärva nyanser för att lägga till en touch av färg till inredningen eller varför inte mer neutrala toner för att komplettera den tidlösa och klassiska smaken hos din interiör. Dessa magnifika artefakter i äkta läder kommer att bidra till att skapa en interiör som framhovar din unika personlighet, garanterat.


Papperskorgar

Denna kollektion av papperskorgar i premiumläder säkerställer en elegant och raffinerad design som framhäver elegans för alla utrymmen där den återfinns. Lucrin rekommenderar ett flertal modeller och tillika storlekar för att skämma bort din interiör med.

Magasin Korgar

I denna tid när det blivit mer regel än undantag at äga en eller flera prylar så slår inget känslan av att bläddra igenom en gammaldags och hederlig tidning medan du ligger i din favoritsoffa. Förvara dina böcker och tidskrifter i våra praktiska och exklusiva läderkorgar vilka säkerligen kommer att smälta in sömlöst med rummets estetik. Deras överdådiga design gör de ideala som en självklar del av din inredning.

Magasin Rack

En modern men samtidigt gammaldags vinklad magasin rack med signatur från Lucrin. Dess bas, som tillverkas massiv trä och applicerats med exklusivt läder. Dessa attribut säkerställer att oavsett om du väljer våra enklare eller dubbla varianter så kommer du att kunna förvara dina tidningar och viktiga dokument på ett elegant sätt. Produkterna är idealiska för både ditt vardagsrum och kontor!