Men's wallet

Pennfodral

För kärleken att skriva.

Den digitala världen har ökat i tempo under åren, men många av oss kan fortfarande inte få nog av klassikerna - bläckpennor och blyertspennor. Vi tenderar att ha en speciell favoritpenna som vi skulle älska att varsamt få förvara i ett pennfodral i läder från Lucrin-kollektionen - som sträcker sig från ett enskilt fodral till fodral för 4 pennor. Dessutom finns det penn-kit och pennställ för alla typer av skrivinstrument. Dessa lyxiga kontorsprodukter finns tillgängliga i många olika autentiska läder och färger - helt anpassningsbara - exempelvis med en unik ingravering.


Pennfodral

Pennfodralen i läder är gjorda för en penna och upp till fyra pennor och har mjuk mikrofiberfodring som skyddar dina favoritpennor. Ha dina pennor säkert instoppade i en av de mjuka pennfodralen och lägg det sedan i din skjortficka eller väskficka. Enkelt och elegant - din penna har hittat ett vackert hem.

Fodral med blixtlås

Ett annat sätt att bära med sig och skydda pennorna på är läderfodralet med blixtlås. Finns för 2, 3 eller 4 pennor, och dessa sublima fodral förvarar dina värdefulla pennor på ett säkert sätt. Den exklusiva läderexteriören i kombination med den mjuka interiören i mikrofiber symboliserar det omhändertagande dina skrivinstrument får. Du kan anpassa dina pennfodral med blixtlås med unik ingravering eller med en kontrasterande trådfärg.

Pennskrin

Pennskrinet påminner oss om våra skolår, där det var en ständig följeslagare på våra skolbänkar och i våra väskor. Här är en fin kollektion av autentiska pennskrin i läder för dina bläckpennor, blyertspennor och annat skrivmaterial. Arkitekter, designers, konstnärer och alla med kreativa sinnen skulle tycka om att ha sina skriv- och målarsaker prydligt förvarade i sina egna pennskrin. De kan till och med ta det steget längre genom att välja ett av de många alternativ som finns tillgängliga, till exempel ingravering och kontrasterande trådfärg.

Pennställ

Märkpennor, understrykningspennor, färgpennor, bläckpennor, blyertspennor kommer alla hitta ett perfekt hem i ett pennställ. Våra pennställ är gjorda i läder och kommer med en ordentlig bas som tillhandahåller en bra balans på din arbetsplats. Pennställen finns tillgängliga i en bred rad av färger och läder, vilket gör att de är mer än bara funktionella - de smälter in perfekt på ditt kontor. Det finns även ett pennställ som är optimalt utformat för minimalister som endast använder upp till 3 pennor.

Pennplats

Vi har inkluderat ett alternativ med en extra pennplats i alla våra produkter som kan behöva ett pennställ. Det finns även läderfickor i några, som kan ha plats för mer än en penna. Alla pennhållare är uttänjbara så de passar d flesta storlekar. Även våra bästsäljande skrivbordsunderlägg kan få sin egen pennplats för extra funktionalitet.

Skrift

LUCRIN Geneva presenterar en stilren kollektion av skrivinstrument och accessoarer för att stärka din passion när det kommer till skrivandet. Oavsett utförande så kommer de att lämna ett bestående intryckt under både dina möten, intervjuer och dylikt. Upptäck även en rad kompletterade & exklusiva penn-accessoarer för att lagra, skydda och bära omkring på dina samlarobjekt.

<