banner

Accessoarer

Viktiga tillbehör som överbryggar klyftan mellan funktionalitet & lyx

Upptäck en kollektion av anpassningsbara lädervaror som kapslar in LUCRIN Genevas minimalistiska och traditionella tillvägagångssätt när det kommer till att designa adekvata och fundamentala accessoarer. Vi har samlat flera vardagliga häftklamrar och unika tillbehör som är enkla men eleganta för alla män och kvinnor som är värda att vara sociala eliter.

Plånböcker

Alla våra plånböcker ämnar projicera kvalitet och elegans på en och samma gång. De tillverkas med en kompromisslös stil och utgör en fundament artefakt som tillfredsställer även de mest kräsna användarna.

Nyckelring

Lucrin har designat sina nyckelringar i olika utformningar och modeller kombinerat med mjuka texturer i premiumläder för att på så sätt erbjuda mer vardagslyx till din nuvarande utstyrsel. Dess personliga talismaner kan anpassas med ett valfritt monogram kombinerat med färger vilka sträcker sig från klassiska till mer djärvare nyanser.

Glasögonfodral i läder

Dessa glasögonfodral i genuint läder kombinerar ett kompromisslöst hantverk med en praktisk exklusivitet i en och samma produkt. Dess slimmade och lätta silhuetter har applicerats med mikrofiber för att erbjuda en ytterligare nivå av skydd för just dina glasögon.

Klockfodral

Lucrins klockfodral är ideala för alla de entusiaster som önskar bära på sin värdefulla kollektion av armbandsur. Interiören har applicerats med mikrofiber i plysch för att säkerställa att alla dina accessoarer förvaras på ett säkert sätt.

Exklusiv samling för kvinnor

En kuraterad kollektion av fundamental och exklusiva lädervaror att investera i för en merelegant, väl avrundad och elegant garderob.

Portabel

Inkomponera panache i din utstyrsel med Lucrins eleganta och portable läderaccessoarer! Förflytta dig från ridsport till urbanistiskt & elegant estetik med vårt exklusiva utbud av handskar eller varför inte lägga till mer känsla med hjälp av våra skräddarsydda bälten och armband.

Reseaccessoarer

Med resplaner runt hörnet så lämpar sig våra anpassningsbara reseplånböcker, passhållare och bagagetaggar för alla, oavsett om du är en jetsetare eller någon som förespråkar diskretion. Dessa praktiska produkter kommer att bidra till att skapa en sofistikerad och tidlös aspekt hos din utstyrsel, oavsett vilken destination som du planerar att bege dig till.!

Hundar & Katter

Krage & koppel perfekt utformade för dina bästa vänner! Tillverkade i exklusivt läder där produkterna även pläterats med silver så har våra accessoarer för husdjur designats med både komfort och hållbarhet i åtanke.

Cigarrfodral

Upptäck dessa exklusiva fodral som specifikt utformats för alla cigarrfantaster i farten. Inspirerad från en tid då klassisk glamour som sedan kombinerats med en modern twist, så kan du idag få avnjuta en härlig cigarr var du än beger dig med hjälp av våra säkra och eleganta cigarrlådor.

Bli Inspirerad

loader
Läser in...