banner

Apple-tillbehör i läder

Premium läderfodral för iPhone, MacBook, iPad och AirPods

LUCRIN Geneva erbjuder ett veritabelt smörgåsbord av anpassningsbara skyddstillbehör handgjorda i läder för alla Apple-entusiaster. För varje av dina exklusiva Apple-enheter så har vi det perfekta komplementära lädertillbehöret för just din enhet. Upptäck de mångsidiga fördelarna med alla dina enheter genom att utforska de olika förbättringar som LUCRIN:s dedikerade fodral bidrar med. Dessa sofistikerade accessoarer kan anpassas efter eget bevåg i form av färg, sömmar och gravyr.
Nya läderöverdrag, skal och plånboksfodral - tillgängliga för iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro & iPhone 15 Pro Max.

iPhone läderfodral

LUCRIN erbjuder ett anmärkningsvärt sortiment av anpassningsbara läder- och plånboksfodral för alla iPhone-modeller. Våra robusta fodral har byggts med fokus på hållbarhet. De är även resistenta mot oavsiktliga tapp, repor och stötar, vilket gör dem ideal när det kommer till både skydd och funktionalitet. Vissa av dem är till och med MagSafe-kompatibla! Lägg till en touch av din personlighet genom att anpassa lädret, färgen inklusive en unik gravyr. Exklusiva läderfodral - tillgängliga för iPhone 14-modeller.

Vilken iPhone är du?

    Ny
loader
Läser in...

Apple Watch Klockband i Läder

Älskar du din Apple Watch men inte dess opersonliga klockband? Vi har ett Apple Watch-klockband för alla ändamål. LUCRIN föreslår en myriad av lyxiga, klassiska och eleganta klockbank i premiumläder, perfekta att ha runt handleden både under dina morgonmöten och middagar. Skräddarsy din egen personliga produkt genom att välja bland en mängd olika färger och monogram. Du kan även gravera in dina initialer så att din eleganta Apple Watch lyfts fram oavsett om du har på dig dina fritidskläder eller närvarar vid mer formella tillställningar.

Vilken Apple Watch är du?

MacBook Fodral i Läder

LUCRIN erbjuder otaliga alternativ för din exklusiva och bräckliga MacBook. Våra läderfodral och laptop-väskor kommer garanterat att bringa in stilpoäng men även erbjuda ett utmärkt skydd till din enhet med dess ombonade passform och design. Massor av anpassningsalternativ står till ditt förfogande för att anpassa ditt Go-to MacBook-fodral.

Vilken MacBook är du?