Apple Watch-armband i Läder

Ersättningsarmband för Apple Watch 41mm, 45mm och Ultra 2

Unna dig oöverträffad lyx med vårt ultimata läderarmband för Apple Watch Series 9 och Ultra, kompatibla med 45 mm, 41 mm och 49 mm boetter. Dessa ersättningsband tillverkas minutiöst av fullnarvat läder, samtidigt som de erbjuder oöverträffad komfort och elegans för alla tillfällen. Anpassa din stil med ett fantastiskt utbud av livfulla färger och anpassade alternativ när det kommer till gravyr. Förhöj din Apple Watch-upplevelse med ett armband som utstrålar tidlös, sofistikering och överlägset hantverk.
Utforska vår stora kollektion av eleganta modeller, var och en designad för att förse din handled med en touch av exklusivitet och personlig elegans.

banner customisable
banner cards_bills
banner AllAroundProtection
Skonsam mot alla hudtyper
Våra läderband tillverkas med ett allergivänligt foder och garanterar ultimat komfort för de med känslig hud.
<   1/ 3   >

Apple Watch Ultra-armband

Upplev oöverträffad lyx med våra Apple Watch Ultra-armband, minutiöst tillverkade på beställning. Med utsökta magnetiska spännen och elegant design är varje band ett bevis på raffinerat ett hantverk av högsta klass.

Lyxiga Apple Watch-armband

Förbättra din Apple Watch med våra utsökta och lyxiga läderarmband, designade för 45 mm-, 41 mm- och Ultra-modellerna. Välj mellan raffinerade adaptrar i silver eller svart för att harmonisera med din stil. Varje band är tillverkat av det finaste lädret och förkroppsligar tidlös elegans och bestående kvalitet.

Magnetiska Apple Watch-armband

Det här ikoniska magnetbandet för Apple Watch 45 mm, 41 mm och Ultra är tillverkat i exklusivt fullnarvat läder som omsluter handleden på ett elegant sätt. Armbandet sitter stadigt på handleden via diskreta magneter vilka förser dig med hög komfort under hela dagen. Skäm bort dig med flera anpassningsalternativ i form av överdådiga färger och personliga gravyrer för att skapa en personlig och skräddarsydd accessoar som du stolt visar upp för omgivningen.

Skräddarsydda Band

Upptäck våra exklusiva Skapa-På-Beställning-band, tillverkade av det bästa getlädret på marknaden. Dessa armband är skräddarsydda med perfektion, samtidigt som de erbjuder oöverträffade anpassningsalternativ, inklusive justerbar rem, ett urval av eleganta adaptrar och personliga monogram och tråd för en skräddarsydd finish. Varje armband är utformat för sömlös kompatibilitet med Apple Watch Ultra-, 45 mm- och 41 mm-modeller och utgör ett unikt bevis på raffinerad elegans och individuell stil.

Remmar med Dubbla Öglor

Upptäck lyx med våra exklusiva remmar med dubbla öglor, tillverkade med hög precision in i minsta detalj av marknadens finaste läder och strutsskinn. Dessa band erbjuder oöverträffad anpassning, så att du kan välja färger på tråden och komplettera det hela med ett personligt monogram. Designad för sömlös kompatibilitet med Apple Watch Ultra-, 45 mm- och 41 mm-modeller är varje detalj noggrant utvald, vilket säkerställer en skräddarsydd accessoar som återspeglar din distinkta stil och sofistikering.