Guide till företagspresenter

Överraska dina kollegor och kunder i form av en skräddarsydd och unik lädergåva redan i år! Utforska vårt breda utbud av handproducerade skrivbords- och kontorsaccessoarer lagom till julen! Vi erbjuder en rad skräddarsydda paket som ett led i att uppfylla dina behov. Projicera din vision till verkligheten genom att låta våra duktiga hantverkare på LUCRIN skräddarsy produkten på det sättet som du förställt dig. Kombinera läder, färg och logotyp som ett led i att sätta din personliga prägel på det hela!
Mer Information

Företagsgodis

Dessa små och praktiska läderaccessoarer lämpar sig som ideala företagsgåvor. Beställ den antal du önskar i kombination med en mängd anpassningsbehov tillval! VI har kapaciteten att hantera alla typer av beställningar – stora som små.

Skrivbordsunderlägg och uppsättningar

Uppgradera din arbetsplats med skräddarsydda och unika skrivbordsunderlägg som inte bara skyddar ditt utrymme utan också förser det hela med en adekvat känsla. Välj mellan ett brett utbud av exklusiva, mjuka och premiumbaserade modeller!

Skrivinstrument och tillbehör

Denna säkra och klassiska accessoar lämpar sig som den ideala presenten att ge bort till någon som du värnar om. LUCRIN Genèves exklusiva pennfodral skräddarsys för hand och erbjuder en exklusiv möjlighet till att förvara dina skrivinsturment på ett och samma ställe!

Agendor och dagböcker

Gravera in företagets logotyp via våra eleganta agnedor i läder som ett led i att skapa en unik gåva att ge bort till dina nära och kära! Förläng livslängden på gåvorna genom att använda dig av deras påfyllningsbehållare (säljes separat). Utforma vår kollektion och identifiera den modell som lämpar sig bäst för dna behov!

Förvaringslådor och brickor

Säkerställer att ditt arbetsutrymme förblir ordnat och rent genom att låta organisera alla dina lösa föremål via dessa bedårande förvaringstillbehör. Lägg till en högre touch av stil via alla de anpassningsmöjligheter som erbjuds som ett led i att skapa den perfekta företagsgåvan!

Viktiga skrivbordsaccessoarer

Dessa små skrivbordstillbehör tar upp ytterst lite plats, men anses vara oumbärliga på varje kontor! Läderaccessoarerna kan anpassas in i minsta detalj som ett led i att lämpa sig för alla inredningsdetaljer – från underlägg vidare till papperslådor.

Anpassade portföljer

Vår kollektion av funktionella portföljer och dokumenthållare i läder gör att du får palts med alla dina nödvändigheter utan att för den delen behöva kompromissa med det hela. Monogramera in dina initialer eller logotyp för en högre nivå av elegans!