Ny
Klockarmband i Läder
Apple Watch Series 7
LUCRIN Genèves lägger fram en fantastisk kollektion av Apple Watch-band som alla tillverkas i marknaden finaste läder för alla för alla de konnässörer av Apples klockmodeller. Våra skräddarsydda och ergonomiska klockarmband har utformats för att passa alla smaker och handledsstorlekar tillsammans med otaliga personliga anpassningsalternativ.
Kompatibel med alla Apple Watch serier.
Köp Nu
Testa själv
Välj färge till dina adaptrar
  • Silver check
  • Space Black check
  • Rose Gold check
Lägg till Din Touch
Uppgradera din Apple Watch klockarmband i läder till nästa nivå. Anpassa ersättaren genom att välja bland 10 olika stilar av gravyr och en mängd olika sömmar.
Allergivänliga
Våra band har minutiöst skapats med ett antimikrobiellt läderfoder för att vara skonsam mot huden. Med LUCRINs läderband så kommer din hud aldrig att utsättas för irritationer och allergier.
Perfekt Passform
Det finns en Apple-klockrem där ute för varje specifikt handled. LUCRIN tillhandahåller små-, medel- och stora versioner av ersättningsband för en ombonad och bekväm passform på användarnas ömtåliga handleder.
Färgpalett
En jumbopalett av färger och läder som erbjuds av LUCRIN kommer att ge dig fria tyglar och låta kreativiteten flöda fritt. Integrera inslag av olika färger till din outfit genom våra anpassningsbara läderremmar.
Långvarigt
Slitstark och robust - våra Apple Watch-armband har utformats i premiumläder för att kunna behålla det exklusiva utseendet på din Apple klocka under årtionden framöver.
Konfigurerar Din Apple Watch
Börja skapa ditt exklusiva och skräddarsydda klockarmband för din egen Apple Watch läderband med vår konfigurator!