banner

Hi-Tech

Upplev det bästa

Designad för att passa dina högteknologiska enheter till millimetern, är Lucrins mobilväskor tillverkade i autentiskt läder och avancerat material, vilket ger ett perfekt skydd och elegans. Vi presenterar en sublime samling av premiumläder anpassade produkter för varumärken som Samsung, Huawei, LG, BlackBerry, Google, Xiaomi, Kindle, reMarkable och Microsoft. Du har möjligheten att väja mellan ett stort utbud av modeller: från det mjuka klassiska fodralet till den superskyddande stötfångarversionen, för att nämna några. Alla dessa premiumprodukter är även anpassningsbara och lämpar sig väldigt bra som fantastiska presentidéer - för dem som vill få ut det mesta av sina smarta telefoner och plattor, samtidigt som de säkerställer ett fullvärdigt skydd kombinerat med elegans.

Samsung fodral

Våra exklusiva och minimalistiska fodral tillverkas i genuint läder och kommer att förvandla din eleganta smarttelefon med bravur. Genom att välja en av våra fodral så kommer du att göra din enhet mer attraktiv än dess original utformning men också mer iögonfallande för omgivningen. Anpassa fodralet så att den passar just din personlighet!
Visa Mer >

Kindle & reMarkable

Upptäck en uppsjö av eleganta och exklusiva läderfodral för din Kindle, ReMarkable och Samsung tablett, utformade speciellt för dem som alltid befinner sig på språng. Borta är de dagar där du var tvungen att släpa omkring dina enheter i klumpiga och sällan inbjudande förvaringsobjekt. Med våra fodral så får du en modern och synlig uppgradering samtidigt som du kompletterar din nuvarande utstyrsel med perfektion.
Visa Mer >

Microsoft Surface

Lucrins förstklassiga läderfodral har utformats för att skydda din Microsoft Surface med bravur under tiden som du släpar omkring på den. Dess eleganta silhuetter, den minimalistisk designen och det eleganta utseendet kommer säkerligen att passa perfekt ihop med just din enhet. Dess ombonade passform och mikrofiber skyddar din Microsoft Surface från alla former av olyckor och missöden.
Visa Mer >

Klockband för dina smarta klockor

Experimentera med din stil genom att uppgradera dig själv med Lucrins klockband, tillverkade i äkta premiumläder. Skapa en genuin produkt för din Montblanc Summit 2, Samsung Galaxy eller Huawei GT med bara några enkla steg. Våra anpassningsbara klockband har skapats med en minutiös perfektion och kommer att erbjuda din obefläckade utstyrsel en extra nivå av elegans. Använd våra olika anpassningsalternativ och gravera in dina initialer för en mer personligare produkt!
Visa Mer >