Liten mjuk skrivbordsplatta (47.5 x 35 cm)

 - 
[ left in stock ]
Välj dina mått
Slätt läder 2 900,00 kr
Monogram +240,00 kr Läs mer
engraving
Graveringstyp
Graveringsstorlek : Standard (5.5mm)
Välj trådfärg  +935,00 kr
Företagserbjudande - Gravera din logotyp +3 000,00 kr Läs mer
Gratis frakt

Produktdetaljer

LUCRINs lilla halkfria skrivbordsplatta är tillverkad av mjukt läder och utformad för hållbarhet för att ge din arbetsstation en förstklassig känsla. Denna minimalistiska accessoar har utrustats med mikrosug som erbjuder ett bekvämare grepp på skrivbordet. Denna exklusiva skrivbordsplatta i läder skyddar din arbetsyta från repor, spill och fläckar samtidigt som den även är helt anpassningsbar med mer än 50 färger, kontrasterande sömmar och kan anpassas med namn, initialer, datum och logotyper.
Mått: 47,5 x 35 cm
Tjocklek: 4 mm

SKU OS2117

Förpackning

  • Hos LUCRIN Geneva så skyddar vi våra handgjorda läderprodukter med adekvata bomullspåsar vilka återspeglar deras respektive kvalitet. Ett miljövänligt och återanvändbart alternativ som inte bara är skyddande utan också ytterst mångsidigt.

    • Minimal förpackning
    • Återvinningsbar och återanvändbar
    • Ekologiska råvaror
    • Låg miljöpåverkan
  • packaging
Vad skiljer oss åt
banner anti_slip
banner flexible_construction
banner minimalist_silhouette
Anti-Glid
De slitstarka mikrosugdelarna kommer att fästa vid alla typer av ytor och hålla under en hel livstid. Lossa dem utan skador på ytan och rengör det hela med en trasa för att återställa klibbigheten.
Flexibel Konstruktion
Den smidiga konstruktionen är handgjort i mjukt läder, något som i sin tur gör att den enkelt kan vikas, flyttas runt och till och med transporteras.
Minimalistisk Silhuett
En lätt och slimmad produkt som utformats för att vara både elegant och funktionell för att bidra till att framhäva din omgivning.
<   / 3   >
LIFESTYLE
banner lifestyle_image_1