Ocean Kollektionen

En tidlös Väska i Canvasläder

Inspirerad av havet och den fräscha känslan av sommar återspeglas Ocean Collection i form av en serie tidlösa och hållbara väskor vilak i sin tur tillverkas av 100% bomullstyg i kobmination med eleganta läderaccenter. Kollektionen innehåller en mängd olika väskor som du kan anpassa för att passadin stil och personlighet.

Från en enkel tygväska i duk till messengerväskor med läderklädsel; från en duk fanny pack till en kvällskoppling; alternativen är oändliga!

Discover

Väskan för Alla Dagar

Funktionella canvas-läderväskor utgörden perfekta följeslagaren för daglig användning - oavsett om det handalr om en dag på jobbet eller en kväll ute med vänner. Det hela har designats för att bära allt du behöver utan att för den delen upplevas som skrymmande eller klumpig. Det hela säkerställer att du står dig redo - oavsett var du beger dig.

Perfekt rResesällskap

Hitta det ultimata resesällskapet i form av vår Ocean-kollektion för din nästa resa. Besäll en klassisk, avslappnad och tidlös väska som kan kombineras till alla kläder oavsett ustyrsel, färg, material och dylikt. Det hela har utrustats med flera fack vilka hjälper till att hålla ordning på saker och ting, medan axelremmar och grepphandtag gör det enkelt att bära med sig det hela.

Allt i Detalj

loader
Läser in...
2 500,00 kr

Handla Ocean Kollektionen