Exklusiva Klockfodral

Konsten att bemästra horologi

Klockkollektionen från LUCRIN Genera har skapats för alla, oavsett om det handlar om amatöraktiga- men även för de extremt inbitna horologer. Upptäck anpassningsbara klockfodral i läder med kompletterade accessoarer för att tämja din horologiska besatthet eller för att tillfredsställa den sanna klockälskaren som döljer sig inom dig. Organisera upp till 6 lyxiga klockor i ett elegant klockförvaringsfodral, handgjord i exklusivt läder där interiören applicerat smed skyddande mikrofiber. Skapa ett fantastiskt klockfodral genom att gravera in ditt namn och anpassa sömmarna efter eget bevåg.

Eleganta klockpåsar

Förvara och transportera dina värdefulla klockor med hjälp av våra mjuka klockpåsar. Kompakta och hållbara sp utgör de ett idealisk alternativ när det kommer till adekvat förvaring av dina klockor, oavsett ändamål.

För 1 Klocka

För din favoritklocka som utgör kronan i din samling så introducerar vi ett läderfodral som kompletterar det hela med bravur. LUCRIN Genèves eleganta och moderna klockfodral erbjuder en adekvat skydd i kombination med en exklusiv stil.

För 2 klockor

Dessa anpassningsbara klockfodral lämpar sig för 2 av dina klockor. Den kommer att bidra till att producera en adekvat till två av dina favoritklockor. Anpassad i djärva nyanser för en exklusivare utseende eller i kombination med ljusa toner för en högre sofistikering.

För 3-4 klockor

LUCRIN Genèves rymliga klockfodral påvisar en elegant strömlinjeformad design som kommer att projicera en känsla av exklusivitet till 3-4 av dina utsökta klockor. Varaktig elegans i kombination med stor anpassningsbarhet kommer medföra att detta klockfodral kan överlämnas till nästa generation utan att tumma på varken stil, utseende eller funktionalitet.

Våra bästsäljare

Exklusiva klocklådor

Den diskreta remmen bidrar till att både förvara och skydda dina exklusiva klockor från diverse missöden. Vi erbjuder flera olika anpassningsalternativ i form av gravyr och färg, så att även du ska kunna skapa en personlig produkt som du kan vara stolt över!

Accessoarer för horologi dyrkaren

Upptäck kompletterande klockaccessoar som utstrålar lyx, elegans och tidlöshet.

Instashop

close